2010-02-12

Designtävling: Tree-shirt!

"Up and coming" är ett företag med ett tydligt miljötänk som arbetar med att bygga upp kontaktnät mellan näringsliv och studenter. Företaget bygger på att studenter är en mycket intressant målgrupp för näringslivet då dessa efter studierna snart är producenter inom olika branscher. På sin webbsida skriver de bland annat:


"... Ni som företag kan få en tidig kontakt i konkurrensen om morgondagens ledare."


När man kommer som student till en ny stad brukar man få en massa välkomstbrev, rabattkuponger och annat hem i brevlådan. Sådana utskick gör även Up and coming, men istället för en massa reklam som sannolikt hamnar i pappersinsamlingen ger de bort prylar som verkligen går att använda!

Nu ska företaget börja ge bort t-shirtar och utlyser en designtävling. De kallar tröjan för "Tree-shirt" på grund av miljötänket bakom. Läs mer om tävlingsinstruktionerna här, så kommer ni förstå.

Rent tekniskt ska trycket passa på en vit eller grön tröja och får vara uppbyggt av en eller två färger. Vinnaren får tröjan tryckt med sitt eget namn på. Anledningarna att delta är många. Deadline är om två veckor (28/2).

Lycka till!


1 kommentar:

  1. Martin klev verkligen in och sopade banan i vår designtävling. Juryn föll direkt för hans cleana design, humor och professionalism.

    När vi hade bestämt att Martins bidrag var det som skulle pryda den första upplagan tree-shirts fortsatte han att imponera. Snabba kontakter och leveranser, kreativa lösningar och ett stort tålamod med allt vårt tekniska strul.

    Den 5 juni är det Världsmiljödagen. Finns det en bättre dag för att lansera ett koncept med ekologiska t-shirts som planterar träd i Afrika? Knappast! Men redan nu har vi lagt upp Martins tröjor på webbshoppen och det går faktiskt att lägga smygbeställningar före lördag. www.tree-shirt.se/shop

    Grattis Martin, och stort tack!

    Mvh
    John
    Tree-shirt.se

    SvaraRadera