2008-12-15

Tips: www.deviantart.com

Dejan tipsar:

http://www.deviantart.com/ är en sida där en massa designers är samlade för att dela med sig av sin konst. På den sidan kan du kolla på hundra tusentals snygga bilder! Jag tycker att det kan vara bättre att hitta snygga bilder på deviantart.com än på Googles bildsök. Nästan 100% av alla bilder är unika och du får olika resultat på alla sidor. Det är enkelt att bli medlem och lägga upp sina bilder/arbeten.


Du kan egentligen lägga upp vad som helst! En .exe fil som exempel. På deviantart.com kan du ladda ner photoshop/Illustrator brushes, fonts, spel, filmer, texter mm. Allt handlar om konst.

Är du medlem kan du även anmäla dig till tävlingar med fina priser. Du kan vinna allt från T-shirts och väskor till Ipod och Playstation 3. Men det roligaste är att se vinnarnas bidrag till tävlingarna.

På sidan kan du adda vänner och favorisera bilder mm. Du kan kommentera alla bilder, sätta betyg och ladda ner bilden. När du trycker på ”Download” så brukar artisten ofta ladda upp en .rar fil med .psd filen och photoshop brushes som den har använt i bilden mm. Så du får lite grejer ”på köpet”.

Dejan Simic, SMH06

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar