2009-12-09

Tutorial: Hur du gör en cupcake i illustrator

 


1. Du börjar med att rita ut de olika formerna som din cupcake ska ha. Du ritar upp cupcaken i olika lager för att få den att se bra ut mot slutet.

2. Lägg till en del som passar toppen. Det ska se ut som om "glasyren" fortsätter neråt (gör som bild två) och sedan arrangerar du den delen längst bak i bilden.

3. För att det inte ska vara en svart rand i vägen och förstöra så gör du en till liten bit i samma färg som glasyren, både linjerna och innehållet. Sedan anpassas du den efter formen som glasyren har. Till slut ska du ha en färdig cupcake.

4. Nu kan du ändra på färgerna om du vill och om du vill ha din cupcake mer japaninspirerad som jag lägger du bara till ögon och mun, kanske lite stjärnor eller någonting annat kul.

Glhf!

Veronica

1 kommentar:

  1. Yay! Trevligt inlägg! Det ser ju busenkelt ut när du förklarar hur man går tillväga. Jag gillar i synnerhet steg 3 där du döljer en del av linjen och skapar en ändpunkt som successivs smalnar av. Skillnaden mellan snyggt och fult sitter i detaljerna! Detta blev snyggt! Matane! ^_^

    SvaraRadera