2010-03-12

Lektion: Vad håller vi på med egentligen?

... jo, det ska jag tala om! De senaste veckorna har vi jobbat med egna projekt i C-kursen. Detta inlägg dokumenterar de senaste veckornas arbete i text och bild. Några arbeten där elever befinner sig mitt i designprocessen i "skarpa uppdrag" mot kund publiceras inte i nuläget. Förhoppningsvis kan lite bilder visas senare när projekten är klara.


Nicolina jobbar på en fotoportfolio åt sin kompis Emilia. Nico baserar sin layout på 960.gs!


Benjamin jobbar dels med sin egen webb-portfolio där han implementerar ett Wordpressbaserat bloggsystem (se www.bybenjamin.se), och jobbar parallellt med sitt projektarbete där han skapar en fotobok om förebilder.



Linnéa och Veronica experimenterar med typografi. Här har de skapat bokstäver av färgglada pärlor som de fotograferat i studio. Dessa ska ligga till grund för en poster.


Malin och Elin har jobbat med vektorillustrationer. Vi tryckte ut ett par arbeten på A2-fotopapper. Ser riktigt tufft ut!


Martina och Therése knäckte idén att skapa bokstäver i trolldeg för att fotografera för att skapa en affisch som hyllar typografi. Efter att ha sandpapprat bokstäverna behöver man visst städa undan dammet också.


Ska bli intressant att se slutprodukten. Konceptet har helt klart potential!


2 kommentarer:

  1. hej, har du sett det här klippet, ET spel, klassat som det sämsta spelet som existerat ^^
    http://www.youtube.com/watch?v=2DTjLG3usQo

    //Veronica

    SvaraRadera
  2. Haha, självklart vet jag! Utan att ens trycka på din länk kan jag se chunky-grafiken, avsaknaden av storyline och det meningslösa poängräknandet framför mig... Det kom till Atari2600 nån gång i början av 80-talet då filmen hade premiär. Skulle väl bli årets julklapp tänkte spelmakarna...

    Det ryktas också om att man tvingades gräva ner nån miljon kassetter (spel) i Nevadaöknen för att ingen köpte skräpet.

    Fail! :D

    SvaraRadera