2008-09-15

Nyhet: Nymålat! (Episod Epson - del 1)

För ett par veckor sedan dök det upp en storformatsskrivare på bygget. Ett trevligt tillskott i grafikerns och fotografens teknikpark, och inte bara hade leverantören laddat försändelsen med tjocka manualer utan även med en gnutta kontorshumor.

Bilden föreställer det kuvert som tejpats fast på skrivarens ovansida med en text som för tankarna till kalla krigets "TOP SECRET"- dokument. Spänd av förväntan öppnar jag kuveret och upptäcker att innehållet är monteringsanvisningar för en klisterdekal från Fujifilm. Ännu märkligare blir det när man följer anvisningarna och upptäcker att dekalen inte ens passar denna skrivarmodell.

"Vänta lite... hur tänkte ni nu!?"

Efter torsdagseftermiddagens snickrande med hjälp av vaktmästaren har nu denna koloss till skrivare äntligen fått en plats att stå på i sal 1. Eleverna ur kursen Bild och Form ska ha tack för sina insatser med grundmålningen och nu är vi ett steg närmare att ta denna pjäs i bruk. Det är nymålat!


Det var ett intressant skuggspel på väggen i fredags varför undertecknad beslöt dokumentera spektaklet med mobilkameran.

Hur historien förtlöper får ni läsa i kommande inlägg...

Läs om Epson Stylus Pro 4880

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar